Hej alla föräldrar och elever!

DETTA ÄR EN OERHÖRT VIKTIG INFORMATION SOM NI FÖRÄLDRAR MÅSTE FÖRMEDLA TILL BERÖRDA ELEVER SOM DANSAR HOS OSS!

VIKTIGT!!! Läraren släpper in klassen 5 min innan lektionen börjar därefter låses ytterdörren.

Här är de restriktioner som gäller:

1. Lärarna kommer släppa in och ut eleverna vid ytterdörren. Den kommer vara låst så kom 5 min innan klassen startar. Om ni blir försenade så ring oss på 0735 18 49 00 så kommer vi och öppnar.

2.  Eleverna släpps in 5 minuter innan klassen börjar av antingen läraren eller assistenten! De kommer då också ta närvaron och eleven går in efter de är uppropade.
Då ser vi också om det saknas någon elev. Ni får gärna mejla oss om någon är sjuk eller har förhinder. Uppropet kommer gälla främst för de yngre eleverna.
Vid detta tillfälle kan ni föräldrar passa på att prata med läraren om det är något ni vill förmedla eller har en fråga.

3. Eleverna som kommer in och ska dansa ställer sig i foajén och väntar in alla som blivit uppropade. De elever som avslutar föregående lektion ställer sig intill väggen i danssalen och tar på sig ytterkläderna. De nya eleverna går in och sätta sig på varsin markering i salen. Därefter går de som dansat ut med en lärare som då ser till att alla blir hämtade. Ring oss om ni blir försenade så tar vi hand om ert barn tills ni kommer!

4. Var ombytt när du kommer och sätt på inneskor inne i danssalen (för slippa trängsel i hallen) Ta med ev jacka/väska in i salen med mobilen avstängd i fickan/väskan och lägg dom längst ner i danssalen (alltså ingen hänger av sig i omklädnadsrummen)

5. Ta med en redan fylld vattenflaska då vi inte tillåter spring in och ut under lektionerna!

6. Ingen cafeteria är öppen och inga får sitta i foajén el omklädnadsrummen utan alla får vänta utanför!

7. Vi kommer naturligtvis vara extra noga med städningen.

8. Stanna hemma även om du bara känner minsta lilla sjukdomstillstånd.

Håll avstånd till andra både inomhus och utomhus.

Mvh Suzanne och Berit
Har ni några frågor ring Suzanne: 0735 18 49 00 eller Berit: 0735 18 48 00

 

 

 

 

 

 

apr 22, 2020 | Posted by | Kommentarer inaktiverade för corona-information