INFORMATION INFÖR FÖRESTÄLLNINGARNA PÅ 

FREDRIKA BREMERSKOLAN FREDAGEN DEN 25:e OCH LÖRDAGEN DEN 26:e MAJ 

Insläpp för publik sker ca 15 min före föreställningen.
De elever som ingår i aktuell föreställning tas emot inne på Fredrika Bremerskolan vid stora foajen ca.20 min före föreställningen av respektive lärare. (det kommer att finnas ett avspärrat område) Eleverna kommer sitta tillsammans med sin grupp och sin lärare på reserverade platser längst bak i salongen under hela föreställningen.

Barnen måste vara ombytta, ev sminkade och fixade i håret, m.m. när de kommer. Om inget annat sagts när det gäller håret, så se till att det är uppsatt.

Efter föreställningen vill vi att alla lämnar salongen, även om man ska se nästföljande show.

Om ni har platser långt fram och är känsliga för hög musik så ta gärna med ”öronproppar”, då det endast finns högtalare längst fram.

Det kan vara bra att ta med t.ex. en bilbarnstol för de barn som ska se föreställningen (finns tyvärr inga ”biokuddar” på Fredrika Bremer)

Nytt för den här terminen är att all biljettförsäljning endast sker på nätet, köp här. Biljetterna säljs från och med mån. den 14 maj kl. 9.00. Sista möjliga bokning är torsdag den 24 maj kl. 24.00, därefter stängs sidan ner och eventuella osålda biljetter säljs på plats 30 min innan varje föreställning på Fredrika Bremerskolan endast kontant betalning (Inga biljetter säljs på dansstudion)

Ta med och visa den utskrivna biljetten eller visa biljetten i mobilen.

Filmning av föreställningarna kommer att ske. Mer info kommer!

De elever som är där hela dagen och ska uppträda i flera föreställningar, glöm inte att ta med någon form av matsäck, då det inte finns något att köpa där. Vi på Haninge Dansstudio tar inte ansvar för om någon av eleverna går ifrån Fredrika Bremer (för att t.ex. handla) Vi ansvar ej heller för borttappade kläder, mobiler m.m.

Nästa termins schema kommer läggas ut på vår hemsida någon gång före midsommar. Ni får ett mail när schemat är klart.

HA EN SKÖN OCH UNDERBAR SOMMAR ÖNSKAR SUZANNE OCH BERIT!

Forestallningsschema-1Forestallningsschema-2Forestallningsschema-3Forestallningsschema-4Forestallningsschema-5Forestallningsschema-6Forestallningsschema-7Forestallningsschema-8

Mar 17, 2018 | Posted by | Kommentering avstängd