Hej och välkomna till en ny termin på Haninge Dansstudio!

 

susanne_beritVi som hälsar er välkomna är Suzanne Williams och Berit Welin som också är grundare och ägare till Haninge Dansstudio. Vi är en dansstudio med ca 750 elever och 27 lärare och assistenter. Vi vänder oss i första hand till barn och ungdomar men vi har även en del klasser för vuxna.

 

Om du åker kommunalt till oss så går det flera bussar från Haninge Centrum och Handenterminalen. Om du kommer med bil finns det en stor parkeringsplats mitt emot Dansstudion, men glöm inte P-skiva.

Vi har tyvärr inte plats inomhus för barnvagnar, men om ni tar med lås så finns möjlighet att låsa fast vagnen strax utanför.

Glöm inte att märka era kläder och framförallt barnens skor då det är lätt att ta fel när många har likadana skor. Dansstudion ansvarar inte för förväxlingar/försvinnande av kläder och skor.

Vissa dagar och tider kan det bli trångt i våra lokaler, främst i början på terminen. Vi hoppas att ni alla har förståelse för detta. ”Finns det hjärterum……”

Varje termin avslutar vi med en uppskattad elevshow som i år blir på Fredrika Bremerskolan. Information angående biljettförsäljning, scenrepstider samt föreställningstider kommer att finnas på vår hemsida några veckor innan föreställningen.
Den här terminen har vi bokat fredagen den 12:e maj och lördagen den 13:e maj.

På samma mail som ni fick antagningsbeskedet finns även betalningsavin. Har du anmält till fler kurser kommer du få en betalningsavi för varje kurs. Ingen faktura kommer att skickas ut.
Var noga med att uppge OCR-nr vid betalning.

Viktigt att du uppdaterar oss om du byter mailadress eller telefonnummer.

På vår hemsida finns en hel del info. bl.a våra öppettider, trivselregler, lovdagar m.m.

Måndagsklasserna startar 23:e jan och slutar 1:a maj
Tisdagsklasserna startar 31:a jan och slutar 2:a maj
Onsdagsklasserna startar 1:a feb och slutar 3:e maj
Torsdagsklasserna startar 2:a feb och slutar 4:e maj
Lördagsklasserna startar 28:e jan och slutar lör 29:e april
Söndagsklasserna startar 29:e jan och slutar sön 30:e april

Jan 17, 2017 | Posted by | 0 comments