INFORMATION INFÖR FÖRESTÄLLNINGARNA FREDAGEN DEN 12:e OCH LÖRDAGEN DEN 13:e MAJ 

 

Insläpp för publik sker ca 15 min före föreställningen. De elever som ingår i aktuell föreställning tas emot vid sidoingången ca.20 min före föreställningen av respektive lärare. (kommer finnas ett avspärrat område) Eleverna kommer sitta tillsammans med sin grupp och lärare på reserverade platser längst bak i salongen

Barnen måste vara ombytta, ev sminkade och fixade i håret, m.m. när de kommer. Om inget annat sagts när det gäller håret, så se till att det är uppsatt.

Efter föreställningen vill vi att alla lämnar salongen, även om man ska se nästföljande show.

Om ni har platser långt fram och är känsliga för hög musik så ta gärna med ”öronproppar”, då det endast finns högtalare längst fram.

Ta med och visa den utskrivna biljetten eller visa biljetten i mobilen.

Det kan vara bra att ta med t.ex. en bilbarnstol för de barn som ska se föreställningen (finns tyvärr inga sådana på Fredrika Bremer)

Vi kommer att sälja biljetter innan föreställningen på fredagen och på lördagen och även på scenrepet idag, men endast kontant betalning (gärna jämna pengar)

Angående filmning av föreställningen, så är det ännu inte bestämt om det kommer att bli av tyvärr.

Det elever som är där hela dagen eller ska uppträda i flera föreställningar, glöm inte att ta med någon form av matsäck, då det inte finns något att köpa där. Vi på Haninge Dansstudio tar inte ansvar för om någon av eleverna går ifrån Fredrika Bremer (för att t.ex. handla)

Nästa termins schema kommer att läggas ut på vår hemsida någon gång i slutet av maj eller början på juni. Ni kommer att få ett mail när schemat är klart.

GLAD SOMMAR OCH HOPPAS ATT VI SES IGEN NÄSTA TERMIN! 

ÖNSKAR SUZANNE OCH BERIT HANINGE DANSSTUDIO

Maj 9, 2017 | Posted by | 0 comments