Helena har dansat sedan hon var 6 år. Hon gillar tung Hiphop, känslosam Jazz och kaxig Jazzfunk/streetjazz. Har dansat allt från Jazz, Balett och Modernt till Hiphop, Locking och Krumping.
Hon har dansat på olika dansskolor såsom Haninge Dansstudio, Danscenter, Balettakademien samt House of Shapes.
Helena koreograferade med assistans av Adrian Mittjas intro-numret till Haninge Dansstudios show ”Retro Hits”.
Helena har dansat i två nummer på invigningen av Friends Arena, hon har varit med i ett nummer på Lena Philipssons show ”Min Drömshow” och assisterat Eric Saades koreograf inför Melodifestivalen 2015.
Helena går sista året på Fredrika Bremer där hon studerar samhälls/beteendevetenskap och går sista året på Jennie Widegrens (från Bounce) 3åriga danslinje.

”Så länge du som elev är redo att svettas och göra så gott du kan, så kommer jag göra allt i min makt för att få se dig utvecklas och ha kul. Förvänta dig en något högre nivå än vad du kanske är van vid, men förvänta dig också att du kommer klara det galant efter lite övning.

Du kommer aldrig att få reda på hur bra du egentligen är om du aldrig får några ordentliga utmaningar! Övning ger färdighet och ingenting är omöjligt!

På mina klasser blandar vi det bästa från två olika världar: hiphop/street och jazz! Vi kommer alltid att börja med en ordentlig uppvärmning, och lite styrka på det såklart! Om vi sedan kör en tung hiphopkoreografi eller en kaxig, snapalicious Beyonce-koreografi beror helt på humör och väderlek. Kom och dansa, det blir kul!”