OM OSS

För 26 år sedan träffades vi, Suzanne Williams och Berit Welin när vi jobbade som fritidspedagog respektive förskolelärare på Hagaskolan i Vendelsö. Intresset för dans fanns redan och gemensamt satte vi dans på schemat för alla barn i årskurs 1-5. Med våra olika bakgrunder, Berit som folkdanspedagog och Suzanne som konståknings och aerobicinstruktör skapade vi vårt eget utbildningsmaterial ”Dans som idrott” som vi under flera år undervisade i och även inspirerade personal i förskola och skola samt föreningar runt om i Sverige. När fler och fler barn på skolan visade stor lust till dans så beslutade vi 2001 att starta en dansförening. Vi startade med ca. 50 barn och 5 lärare. 2011 blev vi ett etablerat företag och flyttade in i egna lokaler på Hantverkarvägen med ca 600 elever, 25 lärare och assistenter. På Haninge Dansstudio finns klasser för de med dansvana och även för de som hittat hit för första gången. Haninge Dansstudio har funnits sedan januari 2001. Alla som tycker om att träna och dansa är välkommen till oss, vi tror & hoppas att Du hittar något i vårt utbud som passar just dig.

Haninge Dansstudio är menat främst som en inspirationskälla och vi riktar oss framför allt till barn och ungdomar som vill finna glädjen i rörelse, rytm och musik.

Hoppas ni kommer trivas hos och med oss!

Välkomna till Haninge Dansstudio! Berit Welin och Suzanne Williams

KONTAKTA OSS:

Telefon: 0735 18 49 00 0735 18 48 00 E-post: kontakt@haningedansstudio.se Adress: Haninge Dansstudio Hantverkarvägen 24 136 44 Handen Hantverkarvägen 24 – Vi finns precis bakom Handens Bussgarage. Visa karta…