Karin Röja

Karin har dansat mer eller mindre regelbundet sedan 4 års ålder och har dansat på Haninge dansstudio sedan starten 2001. Hon har dansat allt från balett till house och hip hop men hjärtat bankar dock hårdast för olika former av jazz, från den glada och fartfyllda showdansen till mer känslosamma, lyriska former. Karin har undervisat på Haninge dansstudio sedan vårterminen 2007 och undervisar för närvarande i Showdance samt Showjazz. Karin har också tränat och tävlat i konståkning samt undervisat i skridskoskola.

När hon inte är på dansstudion arbetar Karin som skolpsykolog. På Haninge Idrottsgala 2010 blev hon nominerad till årets kvinnliga idrottsledare. Tillsammans med några av de andra danslärarna på studion har Karin startat dansgruppen NJoy som uppträtt på flera privata evenemang och företagsevent.

”På mina lektioner har vi roligt samtidigt som vi lär oss, och utvecklar våra kunskaper i, framförallt jazz, även om jag tar influenser från många andra stilar. Lektionerna innehåller bland annat uppvärmning, teknikträning och koreografi. Som elev kan man förvänta sig att ha roligt, bli svettig och lära sig massa nya steg samt arbeta med olika uttryck.”