Marielle MyhrbergMarielle märkte redan som liten att hon älskade att stå på scen mer än allt annat. Hon har dansat sedan 3,5 års ålder och började då på Haninge Dansstudio. Hon har prövat på de flesta stilar men hennes främsta stilar är Hiphop, Commercial, Modernt och Jazz. Marielle älskar även att spela teater och sjunga. Efter sina tio års dansande på Haninge Dansstudio har hon fortsatt sin dansutbildning först vid Marikas Stagelinje och MoDa-linje, Diambras yrkesförberedande i 2 år och till sommaren 2015 avslutar hon sin dansutbildning vid Södra Latins Gymnasium.

Du har tidigare kunnat se henne i samband med olika tv-produktioner liksom Idrottsgalan(2011 och 2012), Nike-galan och trailers för tv-program men även i samband med uppträdanden och tävlingar med gruppen Sex laxar i en laxask.
Hon har även fått nytta av sina danskunskaper när hon medverkat i uppsättningar av Astrid Lindgrens barnteaterföreställningar på Vasateatern och Rival.(7st)

På mina klasser lägger jag till en början stort fokus på att ge mina elever en grundläggande teknik samt grundstyrka inom stilen. Mitt huvudsakliga mål är att hjälpa mina elever att bygga vidare på denna grund och finna sin egen stil/uttryck för dans som är så mycket mer än bara steg!