My Jäderberg

 width=
My har jobbat som danslärare sedan 2007. Grund inom dans har hon i Jazzen, men hon är något av en allätare och har utövat allt från Breakdance och Afrikanskdans till Balett och Bollybeat.

My har utbildat sig som Zumba, Bollybeat och Bamsegymnastikinstruktör och har även spenderat 2 veckor i Los Angeles för att fördjupa sina tekniska och koreografiska förmågor inom främst Jazz och Streetdance.

På Haninge Dansstudio har My undervisat i främst Showjazz och Zumba men också AcroDanceKids, Bollybeat, Dancefusion och DanceKids.
Hösten 2013 koreograferade och undervisade hon, tillsammans med Jenny Nordström, Haninge Dansstudios Uppvisningsgrupp som med bravur tog sig an tävlingsscenen på Streetstar.

Tillsammans med några danskollegor på Haninge Dansstudio har hon bildat gruppen N’joy. Dom har under åren framträtt på diverse arrangemang och tillställningar.

När My inte dansar jobbar hon som Sales Manager på Scandic Hotels AB. Ett mycket roligt och varierande jobb där hon reser när och fjärran runt och träffar många härliga människor. Men My trivs allra bäst i danssalen eller på scenen.

På mina Jazzklasser vill jag se mycket energi och engagemang. Jag blandar kondition och muskelstärkande övningar med teknik och koreografier. Jag håller högt tempo och vill se att eleverna utvecklar både sin motorik, uppfattningsförmåga av koreografier och sin förmåga att fånga in publiken med sitt scenspråk.
På mina Zumbaklasser vill jag självklart också se mycket energi och engagemang. Men här strävar jag mer efter att förbättra elevens motion och kondition med högt tempo, mycket svett samt ren och skär glädje!