My Persson

 width=

My har dansat till och från sedan barnsben och har även varit engagerad i Haninge power cheer & dance, där hon tränade, tävlade och undervisade cheerleading i nio års tid. My har provat de flesta sporter men fastnade för dansen. Hon har dansat allt från modernt och afrikanskt till breaking och street, men hennes hjärta ligger hos jazzens olika uttrycksformer. Tillsammans med några av de andra ledarna i föreningen har My startat dansgruppen NJoy, som bland annat dansat på Guldtackegalan, Svenska statistföreningens årliga gala samt på diverse privata tillställningar och företagsevent. My har undervisat Jazzdance på Haninge Dansstudio sedan vt-2008 och sitter dessutom med i Haninge Dansstudios styrelse.

”Att ta en dansklass för mig är roligt, svettigt och utvecklande! På mina lektioner vill jag se mina elever utvecklas både tekniskt och uttrycksmässigt. Jag vill få mina elever att släppa sina hämningar och känna riktig dansglädje”