Ronja har haft en stark passion för dans hela sitt liv och sedan fem års ålder testat flera olika dansstilar. Efter att ha gått Fryshusets estetiska danslinje utbildar hon sig nu på Danscenter Fryshusets tvååriga yrkesdansarutbildning.

Ronja har varit verksam inom dansundervisning från 14-årsålder och har erfarenheter inom undervisning av barn och ungdomar från 3-18 år. Under åren som danslärare har hon undervisat i showdans, jazz, hiphop och contemporary. I nuläget undervisar Ronja både på Haninge Dansstudio och Danscenter Fryshuset.

”På mina klasser strävar jag alltid efter individuell utveckling hos eleverna och att skapa en så trivsam miljö som möjligt där alla känner sig välkomna. För att få liv i stilkänslan hos de de äldre eleverna fokuserar vi mycket på grundsteg och teknik. Vi jobbar även med att hitta våra egna uttryck i dansen, vilket vi gör med hjälp av improvisatoriska övningar. De yngre eleverna kan förvänta sig många lekfulla övningar där kreativiteten får flöda fritt. Målet med varje lektion är att eleverna ska gå hem med ett leende på läpparna!”